SIVMO gaat zelfstandig door

Eerder dit jaar berichtten wij u dat wij voortaan zouden doorgaan in samenwerking met PAX voor Vrede. Hoewel de banden met PAX onverminderd sterk blijven en wij ons blijven inzetten voor dezelfde zaak, is een samenwerking niet langer onze wens. Omdat er nieuwe bestuursleden zijn gevonden die aan een duurzame toekomst van SIVMO willen werken, kunnen we zelfstandig doorgaan. Zo kunnen we de unieke identiteit van SIVMO behouden.

Door: Redactie – 09/10/2023

Met trots presenteren we u dan ook ons nieuwe bestuur, bestaande uit Femke Roos-Meijer, Wouter Jan de Graaf, Tamar Wohlfarth, Jeroen Huber en Héloïse van Haaster. Bovendien blijven bestuursleden Joost van der Lijn en Kathinka Minzinga de komende maanden aan om de overdracht in goede banen te leiden. Verder stellen we u graag voor aan David Roos, die samen met Héloïse van Haaster het afgelopen jaar verantwoordelijk is geweest voor de nieuwsbrief. Samen zetten zij dat werk voort.

Met een nieuw bestuur gaan wij vastberaden de toekomst in. Zoals Yuli Novak, de kersverse directeur van B’Tselem, ons schreef: “Moed en hoop zijn aanstekelijk, daarvan ben ik overtuigd.” We hopen dan ook dat u deel wil blijven uitmaken van de toekomst van SIVMO en van de groepen die wij steunen. Ze hebben uw hulp hard nodig. Elke donatie telt.

Met vragen of reacties kunt u altijd bij ons terecht via info@sivmo.nl.

Een solidaire groet, namens het bestuur van SIVMO,

Femke Roos-Meijer – voorzitter

Blijf op de hoogte.
Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief: